correu@uce.cat +34 933 172 411

56a Universitat Catalana d'Estiu

PAÏSOS CATALANS: RESISTÈNCIA I SOCIETAT CIVIL DEMOCRÀTICA

Del 17 al 23 d'agost del 2024

Equip rector

Accediu a la informació de l'Equip rector de l'UCE

Més informació

Tel. 933 172 411 o correu@uce.cat

Lloc:

Liceu Renouvier, de Prada (capital de comarca del Conflent, Catalunya del Nord). Es troba a uns 40 Km de Perpinyà i de Puigcerdà. Hi podeu arribar pel vostre compte en cotxe (disposem d’aparcament al recinte) o en tren. A més organitzem un servei d’autocars Barcelona-Prada-Barcelona i València-Prada-València, que es contracta conjuntament amb la matrícula.

Enllaç al mapa del Liceu

Dates:

Del 17 al 23 d'agost del 2024

Què es fa a l'UCE

L'activitat diària a l'UCE comença de 9 a 12 del migdia amb els cursos i els seminaris i continua de 12 a 1 del migdia amb els actes públics (homenatges i conferències). Després de dinar, de 3 a 5 de la tarda, podeu assistir als tallers i de 5 a 7 als debats i taules rodones. Cada vespre i per a tots els matriculats hi ha concerts i espectacles

Esplai i guarderia: de les 9 del matí a la 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda. Aquest servei és per a fills d’alumnes matriculats i de professors de 5 a 14 anys.

Sobre assistència, certificats i crèdits

El contingut de cada curs és unitari, però està ideat com a diferents sessions (conferències o lliçons independents) amb títol propi. Per tant, per a totes les persones que no en necessitin cap certificat, l'assistència a aquestes sessions és lliure i combinable amb la dels altres cursos.
Si us en cal un certificat d'assistència, esteu obligats a escollir i assistir a un curs complet. Per tal que us en trametem el certificat, haureu de marcar les activitats que heu completat des del quadre de la dreta de cada conferència del campus virtual universitari.
Així, als que ho demanin i demostrin un 100 % d'assistència a totes les sessions del curs, els serà tramès el certificat d'assistència durant el mes de setembre (un cop fetes les comprovacions oportunes).
Els cursos de tres o quatre dies de durada (segons el torn) programats a les diverses àrees de coneixement són susceptibles d'obtenir reconeixement acadèmic (crèdits ECTS) a les vint universitats que integren la Xarxa Vives d'Universitats. Per a saber si la vostra universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.

Reconeixement del professorat

Els alumnes docents poden aconseguir el reconeixement acadèmic dels cursos de l'UCE de Prada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
Requisits: ser docent amb titulació, assistir al 80% de les classes (cal signar el full d'assistència) i contestar el qüestionari de satisfacció.
Avaluació: es valorarà la participació i interacció a classe i realitzar de manera satisfactòria les tasques d'aprofitament.
Els docents de fora de Catalunya se'ls farà un certificat especial per a la seva Comunitat Autònoma.

Beques

L'UCE, com a lligam estiuenc de l'espai universitari dels Països Catalans, té el suport de l'AGAUR per a oferir beques per a estudiants universitaris de graus i postgraus (fins a 30 anys) i de preuniversitaris que, havent superat les proves d'accés a la universitat, estiguin preinscrits en alguna de les 21 universitats integrades en la Xarxa Vives d'Universitats. Són beques que cobreixen el 75% del cost de matriculació, estada i manutenció.

Més informació

Si voleu demanar més informació, us podeu dirigir a: Fundació Universitat Catalana d'Estiu Tel. 933 172 411 o a l'adreça correu@uce.cat

És important que porteu la TARGETA SANITÀRIA EUROPEA, la podeu sol·licitar en aquest enllaç

 


Patrocinadors

La Universitat Catalana d'Estiu no seria possible sense el suport de les institucions següents: