52a UNIVERSITAT CATALANA D'ESTIU

«Construir el país en llibertat»

Prada, del 16 al 23 d’agost del 2020
MatrículaQui es pot matricular a l'UCE


Dins el programa general els majors de 18 anys, tant si actualment sou estudiants com si no ho sou. Per al programa Universitat Jove, els que tingueu de 15 a 17 anys. A més, també organitzem activitats d’esplai per als menors de 14 anys que acompanyen els pares o els tutors matriculats. Totes tres programacions inclouen els cursos, els actes i commemoracions, els tallers i els espectacles.


Com matricular-s'hi

És molt senzill. Des del mateix web podeu enviar les vostres dades omplint el formulari de prematrícula. Ens posarem en contacte amb vosaltres per a formalitzar-la i posteriorment rebreu el full de matrícula conformat per l’UCE un cop hagueu fet la transferència. Si ho preferiu ho podeu fer per telèfon (933 172 411 o 933 172 458) donant les vostres dades i fent posteriorment una transferència bancària al compte que us indicarem. Estareu matriculats quan rebreu el full de matrícula conformat per l’UCE.


Modalitats de matrícula


El període d’inscripció s’obre el mes de maig del 2020.

El preu de la matrícula a les activitats de l'UCE en línia és de 45 € per a tota l'edició.

Quan haguem tramitat la vostra matrícula us donarem les claus d'accés al campus virtual universitari. Els dies de celebració de l'UCE podreu accedir a un curs de cada tongada en directe. Per a fer la inscripció al curs heu d'anar a la pàgina d'inici del campus virtual. Cliqueu al damunt del curs i premeu l'opció Inscriu-me. A la resta de cursos que no heu pogut seguir en directe, us hi donarem accés un cop acabada l'edició d'enguany