52a UNIVERSITAT CATALANA D'ESTIU

«Construir el país en llibertat»

Prada, del 16 al 23 d’agost del 2020




Informació general



Lloc


Prada (capital de comarca del Conflent, Catalunya del Nord). Es troba a uns 50 Km de Perpinyà i de Puigcerdà.

Si voleu demanar més informació, us podeu dirigir a:
Fundació Universitat Catalana d’Estiu Tel. 933 172 411 o a l’adreça correu@uce.cat


Dates

Del 16 al 23 d’agost del 2020


Què es fa a l'UCE

L’activitat diària a l’UCE comença de 9 a 12 del migdia amb els cursos i els seminaris i continua de 12 a 1 del migdia amb els actes públics (homenatges i conferències).Després de dinar, de 3 a 5 de la tarda, podeu assistir als tallers i de 5 a 7 als debats i taules rodones. Cada vespre i per a tots els matriculats hi ha concerts i espectacles

HORARIS
9:00-12:00 Cursos, seminaris i jornades
12:00-13:00 Actes i commemoracions
15:00-17:00 Tallers
17:00-19:00 Actes i commemoracions
21:00-23:00 Espectacles

Sobre assistència, certificats i crèdits

El contingut de cada curs és unitari, però està ideat com a diferents sessions (conferències o lliçons independents) amb títol propi. Per tant, per a totes les persones que no en necessitin cap certificat, l’assistència a aquestes sessions és lliure i combinable amb la dels altres cursos. Si us en cal un certificat d’assistència, esteu obligats a escollir i assistir a un curs complet. Per tal que us en trametem el certificat, haureu de marcar les activitats que heu completat des del quadre de la dreta de cada conferència del campus virtual universitari. Així, als que ho demanin i demostrin un 100 % d’assistència a totes les sessions del curs, els serà tramès el certificat d’assistència durant el mes de setembre (un cop fetes les comprovacions oportunes).

Els cursos de tres o quatre dies de durada (segons el torn) programats a les diverses àrees de coneixement són susceptibles d'obtenir reconeixement acadèmic (crèdits ECTS) a les vint universitats que integren la Xarxa Vives d'Universitats. Per a saber si la vostra universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.

RECONEIXEMENT DEL PROFESSORAT
Els alumnes docents poden aconseguir el reconeixement acadèmic dels cursos de l'UCE de Prada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
Requisits: ser docent amb titulació, assistir al 80% de les classes (cal signar el full d'assistència) i contestar el qüestionari de satisfacció.
Avaluació: es valorarà la participació i interacció a classe i realitzar de manera satisfactòria les tasques d'aprofitament.
Els docents de fora de Catalunya se'ls farà un certificat especial per a la seva Comunitat Autònoma.
Més informació: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-altres-institucions/activitats-reconegudes/


Diari de Prada


Diari de Prada: es publica cada dia amb la informació interna necessària.