2a UNIVERSITAT CATALANA D'ESTIU

Un alè d’esperança a Europa

Manresa, del 1r al 5 de juliol del 2019


Informació generalLloc


Manresa serà un campus vertebrat al centre de la capital del Bages i serà una mica diferent de la sessió de Prada. A l'Institut Lluís de Peguera es faran els cursos universitaris (de 9:00 a 12:00 h) i els actes i commemoracions (de 12:00 a 13:30 h). A l'Espai Plana de l'Om, els debats o les sessions de cinefòrum (de 16:00 a 20:30 h). A la Plaça Major, els concerts (de 22:00 a 24:00 h). Hi haurà també dues tardes amb visites guiades per la ciutat de Manresa, el monestir de Sant Benet de Bages i les mines de sal i el castell de Cardona. On es fa l'UCE Manresa

Hi podeu arribar pel vostre compte en cotxe, en tren, podeu consultar els horaris a www.renfe.com (R4), www.fgc.cat (S4, R5 i R50) o autobus amb les companyies Hispano Igualadina i MonBus.

Si voleu demanar més informació, us podeu dirigir a:
Fundació Universitat Catalana d’Estiu Tel. 933 172 411 o a l’adreça correu@uce.cat


Dates

Del 1r al 5 de juliol del 2019.


Què es fa a l'UCE Manresa

L’activitat diària a l’UCE comença de 9 a 12 del migdia amb els cursos universitaris i continua de 12 a dos quarts de 2 amb els actes. Després de dinar, de 4 a dos quarts de 9 del vespre, podeu assistir als debats i a les sessions de cinefòrum. Cada vespre hi ha concerts i espectacles.

HORARIS
9:00-12:00 Cursos universitaris
12:00-13:30 Actes i commemoracions
16:00-20:30 Debats o sessions de cinefòrum
22:00-24:00 Espectacles

Qui es pot matricular a l'UCE Manresa

Dins el programa general els majors de 18 anys, tant si actualment sou estudiants com si no ho sou. Aquesta programació inclou l'assistència als cursos, actes, debats i espectacles.

El preu de la inscripció no inclou assegurança mèdica o d’accident. Per als inscrits menors de 18 anys que no viatgin acompanyats dels seus pares o tutors, és imprescindible una autorització signada per aquests.


Com matricular-se a l'UCE Manresa


És molt senzill. Des del mateix web podeu enviar les vostres dades omplint el formulari de prematrícula. Ens posarem en contacte amb vosaltres per a formalitzar-la i posteriorment rebreu el full de matrícula conformat per l’UCE un cop hagueu fet la transferència. Si ho preferiu ho podeu fer per telèfon (933 172 411 o 933 172 458) donant les vostres dades i fent posteriorment una transferència bancària al compte que us indicarem.

Estareu matriculats quan rebreu el full de matrícula conformat per l’UCE. El certificat de matrícula junt amb el comprovant de pagament s’ha de presentar en el moment d’arribada (abans de les 19 h) a la secretaria de l’UCE a Manresa. La matrícula no serà vàlida sense el comprovant bancari o el segell de l’UCE.

El preu de la matrícula d’activitats inclou l'assistència als cursos, conferències, debats, homenatges, concerts i cinema. El preu de la matrícula per a l’UCE Manresa és de 15 euros per dia i 70 euros per a tota l'edició.


Sobre assistència, certificats i crèdits


El contingut de cada curs és unitari, però està ideat com a diferents sessions (conferències o lliçons independents) amb títol propi. Per tant, per a totes les persones que no en necessitin cap certificat, l’assistència a aquestes sessions és lliure i combinable amb la dels altres cursos. Si us en cal un certificat d’assistència, esteu obligats a escollir i assistir a un curs complet. Per tal que us en trametem el certificat, haureu de signar cada dia el full d’assistència que us passarà el professor. Així, als que ho demanin i demostrin un 100 % d’assistència a totes les sessions del curs, els serà tramès el certificat d’assistència durant el mes de setembre (un cop fetes les comprovacions oportunes).

Els cursos de cinc dies de durada programats a les diverses àrees de coneixement són susceptibles d'obtenir reconeixement acadèmic (crèdits ECTS) a les universitats de la Xarxa Vives. Per saber si la vostra Universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.

RECONEIXEMENT DEL PROFESSORAT
Els alumnes docents poden aconseguir el reconeixement acadèmic dels cursos de l'UCE de Manresa pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
Requisits: ser docent amb titulació, assistir al 80% de les classes (cal signar el full d'assistència) i contestar el qüestionari de satisfacció.
Avaluació: es valorarà la participació i interacció a classe i realitzar de manera satisfactòria les tasques d'aprofitament.
Els docents de fora de Catalunya se'ls farà un certificat especial per a la seva Comunitat Autònoma.
Més informació: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-altres-institucions/activitats-reconegudes/


ON ES FA L'UCE MANRESA

L’UCE Manresa serà un campus vertebrat al centre de la capital del Bages i serà una mica diferent de la sessió de Prada.

A l'Institut Lluís de Peguera es faran els cursos universitaris (de 9:00 a 12:00 h) i els actes i commemoracions (de 12:00 a 13:30 h).

A l'Espai Plana de l'Om, els debats (de 16:00 a 18:00 h) i les sessions de cinefòrum (de 18:00 a 20:30 h).

A la Plaça Major, els concerts (de 22:00 a 24:00 h).