Accés CJPC
Núm. expedient
DNI(amb lletra)
Entrar

Comunicats CJPC

CONTINGUTS DE LES PROVES D'ACCÉS AL COR

 Recorddam als aspirants a fer les proves d'accés al Cor de l'OJIPC consistiran en:

 

1.       Breu vocalització i prova auditiva

2.        Cançó per a veu i piano de lliure elecció d’autors dels Països Catalans dels s.XIX i XX  (amb tres còpies per al tribunal) Els candidats hauran d'utilitzar material original, no admetent-se en cap cas material fotocopiat per a la realització de les proves.

3.        Lectura a  vista , d’un fragment  proporcionat pel tribunal en el mateix moment de la prova

4.        Entrevista personal

  

Cordialment

 

 

Última actualització: 2010-01-28 21:34:06
PUBLICADES LLISTES D'ADMESOS A LES PROVES D'ACCÉS AL COR DE L'OJIPC

Atenció: Avui dia 23, publicades al web les llistes d'admesos a les proves d'accés 2010

Última actualització: 2010-01-23 22:47:40
L'ORQUESTRA DE JOVES INTÈRPRETS DELS PAÏSOS CATALANS GUARDONADA AMB EL PREMI J.M.LLOMPART 2009

Benvoguts/des,

Tots els que formam i han format part de l'OJIPC, hem estat guardonats amb el Premi 2009, Josep M.Llompart.La cerimònia de La Nit de la Cultura,  acte en el qual es lliuraran els Premis 31 de Desembre que atorga l’Obra Cultural Baleares es farà aquest proper  divendres, 18 de desembre, a les 21.00 hores, al Teatre Principal de Maó, en un acte que serà retransmès a través d'IB3, TV3.cat i Canal 33 per a les Illes Balears i per al conjunt dels Països Catalans.

"El Premi Josep M. Llompart, que distingeix una persona o projecte que, a les Illes Balears, s'hagi destacat per dedicar-se a la normalització, coneixement i prestigi de la llengua i cultura catalanes, i a l'aprofundiment de la identitat nacional ha estat atorgat pel Jurat a l'ORQUESTRA DE JOVES INTÈRPRETS DELS PAÏSOS CATALANS, fundada a Mallorca el 2004, pel seu afany de convertir-se en un projecte de gran abast i calat per a joves de 18 a 26 anys provinents de tot el domini lingüístic català que, a través de la música i la llengua, enforteixin els vincles de tot ordre que uneixen els països de parla i cultura catalanes. A més, enguany, s'uneix al projecte el Cor Jove dels Països Catalans. El Jurat també vol destacar especialment la recuperació i projecció del nostre patrimoni musical que fins ara roman injustament oblidat."

Estem tots d'enhorabona!

Última actualització: 2009-12-13 00:31:00
1   2   3   4   
© 2019 OJIPC